0 votes
asked by (100 points)
Noen dager senere spilte han mot Inter sportslig hans nåværende, nesten kjente, maskerte utseende.
Mens Metzelder kan ha banebrytende og deretter etablert ansiktsmasken i det tyske spillet, var han ikke den første spilleren til å bruke en. Så tidlig som 1993 trengte Tottenhams legend Gary Mabbutt en etter at Wimbledons John Fashanu hadde brutt kinnbenet hans og øynene stikkontakt. Det følgende året var Southamptons målvakt Bruce Grobbelaar midt i en kampfikseringskandal da han også brøt kinnbenet hans.
Defiantly fortalte han Rob billige fotbolldrakter Hughes fra New York Times at han ikke ville beskytte ansiktet sitt med en maske: 'Jeg vant ikke det. Jeg vil ikke gjemme seg bak en maske. Hvis de vil se meg, er jeg her. Han må ha hatt en forandring i hjertet, da han til slutt tok på banen med en utlandsk hvit, rød og grønn sebra-utskrift nummer.
På en eller annen måte sammenfaller maskenes vekst med turbanens fall. 'Turban' er den kanskje politisk feilbegrepet tyskerne brukte for hodebinderiene som var et vanlig syn på 1980-tallet.
Den mest berømte 'turbanen' tilhørte Roma drakt 2019 selvfølgelig til Englands Terry Butcher. Han led et sår i løpet av de tidlige stadiene av en VM-kvalifiserer i Sverige i september 1989, som i utgangspunktet var dekket med bandasjer og deretter stikket opp i løpet av halvåret Tid siden Butcher holdt kule baller ut av farezonen, ble såret åpnet igjen, og han blødde så voldsomt at du lurte på om hans slektsnavn egentlig var en tilfeldighet.


ForestKnu billiga fotbollströjor KennethBr
HUHJohnet billige fotballdrakter FJRTeresa
Stephania maglie calcio a poco prezzo MelvaVerd
RhysGotts maglie del calcio TomKcjsyb
VirgieHan maglie calcio CharlaCop
AdrianPfl maglie calcio poco prezzo ColeMoorh

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to DIT Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...